O colectie de sfaturi practice bune de folosit acasa! Sfaturi utile pentru ingrijire corporala si a caminului scrise in perioada ianuarie - martie 2013


Iulie 2013

  • Furuncul sau furunculoza - remedii naturiste
    Furunculoza este provocata de stafilococi, se caracterizeaza prin inflamatia acuta a pielii si a tesutului subcutanat. La inceput printr-o foliculita, da forma unui nodul care este tare si dureros, dupa ceva timp, datorita transformarii purulente a continutului, se inmoaie si se sparge. Un puroi galben se scurge si o masa de tesut necrozat.Citeste mai departe aici.

  • Astmul - remedii naturiste
    Astmul este o afectiune cronica a plamanilor caracterizata prin probleme respiratorii cum ar fi: lipsa de aer, respiratie suierata, apasare in piept si tuse. Pacientul care sufera de astm are caile respiratorii inflamate si edematiate. In timpul unei crize de astm, peretii cailor respiratorii se edematiaza, muschii din jurul acestora se contracta, iar mucusul care este secretat in cantitate mare obtureaza caile respiratorii. Citeste mai departe aici.

  • 5 trucuri impotriva parului mat, uscat, si fragil
    Parul fragil fara stralucire si foarte uscat este o problema cu care se confrunta multe persoane, mai ales cele care isi vopsesc parul foarte des in culori diametral opuse celei naturale, exemplu un par saten sau negru vopsit blond sau decolorat si apoi vopsit intr-o alta culoare. Citeste mai departe aici.
Martie 2013


Februarie 2013


Ianuarie 2013
 

Parteneri:
Coafuri noi


copyright © 2007-2013 Tratamente dermatologice
site gazduit de
Web Hosting